dinsdag 30 april 2013

Weekendje weg

Op 27 april 2013 kwam de klas HSV 78-80 bij elkaar voor een reünie. Het was de 65e bijeenkomst van dit gezelschap, en we ontmoetten elkaar in Delden voor een lekkere lunch. Daarna naar het vlakbij gelegen Bentelo waar we de Wijngaard Hof van Twente bezochten. Leuke rondleiding, eerst in de wijngaarden, daarna in de wijnmakerij en afgesloten met een bezoekje aan de wijnkelder en een proeverij. Op http://www.twentewijn.nl is meer te lezen en te zien. Wij vonden de witte Solariswijn erg lekker!
Daarna naar Holten waar we in Hotel restaurant de Swarte Ruijter een aperitief en een prima diner hadden. We sliepen in prima kamers en op zondagochtend 28 april begonnen we de dag met een lekker ontbijt. Daarna een wandeling door het natuurgebied Holterberg onder leiding van een gids, met o.a. een bezoek aan de Canadese Oorlogsbegraafplaats en een wandeling langs vele markante punten. Om 12 uur een lunch, waarna ieder weer terugging naar hun eigen omgeving.

Wij bezochten ook nog even onze oude buren, die nu een huis bouwen in het "Aardewoning project" in Olst. Zie http://www.aardehuis.nl/

Hier legt de buurvrouw uit wat er allemaal gedaan moet worden:
 Het wordt erg mooi, maar het kost heel veel werk!

Daarna terug naar Breda. Een leuk weekend!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten